Friday, January 20, 2017

Throwback





Hi.

Bila da lama tak taip ni idea ntah apa2 sikit.
Basically, i will throwback lah a few story last year yang ok untuk disimpan jadikan kenangan.
Hehe tak kisah lah. Blog kita....suka kita ler.

Lagipun hp mak da rosak. Nak food porn pun tak semangat.
Sedih jangan cakap lah. Aku ni jenis sayang barang. Lagi2 kalau orang hadiahkan. Tapi kalau da anak kau campak enam belas kali kat dinding....terpaksa redho kan jelah.


Last year I was a bit down. Banyak benda jadi especially to my kids. Tu yang malas nak update citer. So aku banyak share kat IG. Direct and short. Tapi bila belek2 balik macam tak best plak tak simpan dalam blog kan. Contoh macam skang ni lah. Hp rosak....gambar apa semua tak sempat back up. Kalau blog update ada gak memori.





Ni semua hasil aku membaking orang tempah for small occasion. Aku masih maintain as part time baker. Still cannot focus lagi. Blum betul2 pandai nak manage time.






 I still got my loyal supporter. Thats my strength. Hehe yer jelaa aku ni. Lagipun skang ni baking industry dah meluas. Semua boleh masak boleh baking. Compete...











 






This year i wish boleh start bake and taking orders back. I cant wait!!!! 
Wish me luck.






Affe Hussin
Affe Hussin

Affe Effie Afie. Mom of two special adorable kids. This is my personal journey on raising my kids. Follow me if u like my writing. TQ

No comments:

Post a Comment